GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Anthem primește un patch care repară loot-ul din end game

EA a anunțat că următorul patch pentru Anthem este acum live. Această actualizare corectează sistemul de loot al lui Anthem – în special în ceea ce privește ratele de drop pentru itemele Masterwork și Legendary. Detaliile complete despre modificările aduse sunt listate pe site-ul EA și puteți găsi un link la sfârșitul acestui articol.

Noua actualizare a avut efect imediat pe partea de server a lui Anthem, astfel încât să nu trebuie să descărcați nimic. Dacă intrați în Anthem chiar acum, actualizarea ar trebui deja să fi intrat în vigoare. Din cauza actualizării, rata de drop a tuturor articolelor Masterwork și Legendary a crescut în cazul dificultăților Grandmaster 2 și Grandmaster 3. În plus, la toate nivelele de dificultate, articolele Masterwork și Legendary au acum șanse mai mari să pice de la inamicii mai puternici ai lui Anthem – care includ Epic Titans, Legendary Furies, Legendary Acid Ursixes și Legendary Luminary Elders.

Această nouă actualizare vine după ce managerul comunității BioWare, Jesse Anderson, a venit cu un răspuns lung la o postare de pe Reddit care exprima îngrijorare în ceea ce privește starea jocului.

Tot ce voi spune despre asta este că Anthem este aici ca să rămână. Avem mult de lucru pentru a rezolva anumite părți ale jocului? Da, iar echipa se angajează să facă îmbunătățiri și să lanseze conținut nou.

Anthem nu a avut parte de cea mai buna lansare – primind note mediocre în recenzii de la diverse redacții de specialitate. BioWare a implementat chiar și un patch care a reparat din greșeală un bug pe care jucătorii doreau să îl păstreze în joc. Cu toate acestea, BioWare pare să accepte într-un mod pozitiv cele mai multe critici, și a lansat în repetate rânduri remedii rapide și patch-uri de mare amploare pentru joc ca răspuns la plângerile comunității – pe care Anderson le-a subliniat și în postarea sa de pe Reddit.

Pentru feedback, am facut un număr mare de schimbări pe baza a ceea ce ne-au spus jucătorii. Nu doriți să fugiți până la Forge de fiecare dată când vreți să lansați o expediție? Am adăugat abilitatea de a lansa o misiune de oriunde din Fort Tarsis, datorită feedback-ului jucătorilor. Ați dorit să fie vizibil loot-ul de la boșii din Strongholds? Adăugat, datorită feedback-ului jucătorilor.

Dacă vorbim despre feedback-ul despre loot în general … Am spus deja că echipa discută despre asta și că mai multe detalii vor fi probabil oferite în zilele următoare. Știu că toată lumea vrea să știe când, dar eu nu am acest răspuns. Așa cum a zis și Chad Robertson într-un tweet, nu suntem nici noi mulțumiți de sistemul de loot din acest moment, așa că să știți că acest aspect este foarte important pe lista noastră de priorități.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button