GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Anthem poate fi jucat prin Origin Access Basic

Origin Access, fie Basic sau Premier, este una dintre cele mai bune optiuni pentru cei care vor sa aiba o librarie mare de jocuri la dispozitie fara sa plateasca sume exorbitante. Acum, EA ofera prin intermediul acestui program si mai multe jocuri, iar printre nume precum Out of the Park Baseball 20, The Escapists 2, Ultimate Chicken Horse sau Vambrace: Cold Soul, abonamentul Origin Access Basic include acum si Anthem, un joc care chiar daca dezamagitor, pentru suma de 4 euro „se” merita.

Chiar daca includerea lui Anthem in aceast abonament pare a fi o miscare disperata din partea EA in urma lansarii sale dezastruoase, abonamentul Basic inca include jocuri precum Battlefield V si FIFA 19, iar jocuri AAA ca acestea ajung parte din oferta cam la jumatate de an dupa lansare.

Revenind la Anthem, BioWare par sa isi fi facut cateva planuri pentru acesta cu scopul de a-l repara, ceea ce va include „imbunatatiri fundamentale” si actualizari regulate cu noi caracteristici si continut. Putem spune ca update-ul Cataclysm nu a indreptat prea mult jocul, dar macar este un pas in directia buna pentru a face din Anthem o experienta jucabila.

Origin Access este disponibil in doua variante: Basic si Premier. Varianta de baza costa 4 euro pe luna si ofera acces la titluri de baza de la EA si nu numai, in timp ce Origin Access Premier costa 15 euro pe luna si include cele mai noi aparitii, inclusiv titluri precum FIFA 20 si Need For Speed Heat, in variantele cele mai scumpe (Ultimate, Collector’s, etc.).

PCGamesN

Articole asemanatoare

Back to top button