GamingPC&ConsolesTech&IT

Anthem nu va omorî Bioware

Am o veste bună pentru cei care s-au uitat la Anthem și au simțit un vând rece pe șira spinării, de parcă o șoaptă din trecut rostește cuvintele „E noul Warhammer Age of Reckoning”. Indiferent dacă jocul va avea succes sau nu, Bioware va continua să existe.

Declarația vine de la James Ohlen, un veteran al studioului care a abandonat nava după 22 de ani de muncă la unele dintre cele mai grozave RPG-uri făcute vreodată, și la câteva din cele făcute după ce compania a fost cumpărată de EA.

Conform declarației sale, deoarece Bioware este o afacere care funcționează foarte diferit față de celelalte componente ale Electronic Arts, chiar dacă Anthem nu va fi un succes, nu crede că va însemna sfârșitul pentru Bioware. În schimb, va fi doar o șansă pentru ca studioul să învețe și să aplice aceste lecții la următorul joc.

Anthem va fi o creație foarte diferită față de cea a făcut Bioware până acum, la fel cum Neverwinter Nights a fost diferit de Baldur’s Gate și cam fiecare joc a fost diferit de celelalte produse anterior. Mai mult de atât, jocul este făcut după cum dorește Bioware, nu pentru că Electronic Arts ar trage sforile din spatProtheanDay1DLCele cortinei.

Ohlen mai susține că o mare parte din succesul studioului din ultimele decenii a fost tendința sa constanta de a risca… ceea ce este oarecum corect, adică, să faci un RPG cu lupte în stilul lui Baldur’s Gate pentru Xbox este cam sinucidere pe hârtie conform diverșilor indivizi din industrie. Dar în același timp…

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button