GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Anthem, noul joc de la BioWare, va avea ceva similar cu Early Access

EA ne-a tot tachinat cu câteva detalii despre noul IP al companiei BioWare, Anthem, care a fost anunțat anul trecut și se află în lucru pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. În mențiunile din ultimul raport al companiei EA dedicat investitorilor, directorul executiv Andrew Wilson a declarat că Anthem este „uimitor și ambițios„, adăugând că jocul va oferi „ceva cu totul nou” pentru jocuri. El a mai adăugat că Anthem va conta pe sprijinul comunității sale pentru a le juca jocul, pentru ca apoi să primească de la ei feedback care va contribui la perfecționarea experienței.

Wilson a declarat:

Fiecare dimensiune a acestui joc va oferi ceva cu totul nou pentru o audiență largă de jucători – de la nou univers cu povestiri unice pe care BioWare le creează, gameplay-ul cooperativ, până la mediul epic și frumos care evoluează constant în jurul jucătorilor.

Anthem este la bază o experiență socială și vom oferi noi modalități pentru ca fanii să se alăture comunității și să se joace de mai devreme, permițându-ne să modelăm și să perfecționăm jocul cu ajutorul lor și a feedback-ului. Suntem profund entuziasmați să lansăm această franciză nouă și la fel de încântați să colaborăm cu jucătorii noștri pentru a face Anthem un joc pe care ei nu mai pot răbda să-l joace și să-l împărtășească cu prietenii în anii ce vor veni.

Anthem este de așteptat să se lanseze la începutul anului 2019, deși nu este absolut clar dacă acest lucru se referă la lansarea produsului final sau acel moment când EA intenționează să-l scoată la iveală pentru perioada de acces timpuriu pe care Wilson a menționat-o. Merită remarcat faptul că formularea legată de perioada timpurie de joc a lui Anthem pare să fie un pas în față comparativ cu genul de experiență pe care o primesc de obicei membrii EA / Origin Access. Abonații ajung să joace majoritatea jocurilor publicate de EA cu aproximativ cinci zile mai devreme de lansarea lor publică. Dacă EA dorește să aibă timp suficient pentru a influența feedback-ul fanilor și pentru a face schimbări semnificative pentru Anthem, perioada de acces timpuriu ar trebui să fie mult mai mare decât doar cinci zile.

În timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri cu analiștii din domeniu, directorul EA, Blake Jorgensen, a declarat că Anthem va fi lansat în ultima lună din anul fiscal al companiei Electronic Arts, ceea ce înseamnă martie 2019. Anterior, tot ce știam era că jocul urma să apară pe la începutul anului 2019.

În altă ordine de idei, producătorul executiv al francizei Dragon Age, Mark Darrah, a confirmat recent că sa alăturat proiectului Anthem, tot în rolul de producător executiv. Ne așteptăm să aflăm mai multe despre Anthem la E3 2018 luna viitoare, și vă vom ține la curent.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button