GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Anthem este acum în etapa de alpha testing

Anthem, jocul lui BioWare despre o enclavă a oamenilor cu armuri blindate care utilizează o tehnologie extraterestră misterioasă pentru a supraviețui împotriva unui număr mare de extratereștri ostili, care în niciun caz nu este Destiny, este acum în alpha testing. Directorul general, Casey Hudson, a dezvăluit starea jocului într-o nouă postare de blog, spunând că „fiecare parte a jocului este implementată și funcționează„.

Acum, că toate piesele importante sunt în joc, putem trece aproape în întregime la repararea erorilor, testare și finisare, ceea ce reprezintă o cantitate imensă de muncă pentru un joc atât de mare. Avem niște planuri foarte ambițioase de lansare și mai departe, și chiar ne dorim să facem lucrurile cum trebuie. Vom avea în curând vești despre când veți putea afla mai multe despre Anthem și când veți avea ocazia să-l testați singuri.

Hudson a început prezentarea cu câteva reminiscențe despre primele sale zile la BioWare, companie la care s-a alăturat în 1998, și perioada sa în care a testat multiplayerul lui Baldur’s Gate. El a spus că „energia din jurul biroului” este acum la fel ca atunci.

Echipa începe să obțină un sentiment al magiei pe care au creat-o împreună și există un entuziasm în creștere în legătură cu lansarea sa în lume. Există o tona de muncă înainte, dar toată lumea știe ce trebuie să facă și lucrează cu un nivel de pasiune și efort care este cu adevărat inspirator.

Lăsând deoparte asemănările cu Destiny, chiar sperăm ca Anthem să se poată ridica la nivelul anticipat. Destiny este foarte distractiv daca ești un aficionado al mecanicii de shoot-and-loot. Dar dacă BioWare poate combina stilul acesta de joc cu magia RPG-urilor bazate pe party ca în Baldur’s Gate (sau chiar Mass Effect)? Atunci chiar am fi încântați de produsul final!

BioWare a declarat la începutul acestei luni că se așteaptă să lanseze un demo pentru Anthem pe 1 februarie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button