GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Anthem ar putea fi amânat până în 2019

Sper că nu visați să jucați Anthem la sfârșitul acestui an, pentru că probabil nu veți juca Anthem la sfârșitul acestui an.

Conform celor mai recente vești care circulă prin industrie, jocul nou al studioului Bioware nu va fi gata în toamna lui 2018, urmând să sosească abia pe la începutul lui 2019. De ce? Pentru că lansarea sa anul acesta a fost o idee destul de nerealistică și imposibil de îndeplinit. Electronic Arts are în acest moment foarte multe investite în Athem, așa că nu vrea ca jocul să aibă vreo problemă. Nu de alta, dar având în vedere că ambele ramuri ale Bioware sunt profund implicate în dezvoltarea jocului, eșecul său ar putea aduce foarte multe neplăceri pentru angajați.

Cu această ocazie a fost dezvăluită și dezvoltarea unui nou joc Dragon Age, de care se ocupă deocamdată doar o echipă mică, în timp ce restul lumii încearcă să facă un Destiny-killer.

Acum urmează doar să stăm, să așteptăm confirmarea oficială, și să vedem dacă această amânare înseamnă că vor scoate loot boxes, sau vor adăuga mai multe, în moduri și mai groaznice.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button