Filme

A fost dezvăluit antagonistul din noul sezon Stranger Things

Autor: Matei Pană

Dacă ești fan Stragner Things, ai motiv de sărbătoare deoarece ieri a fost lansat trailer-ul pentru sezonul patru, iar odată cu acesta a fost dezvăluit și noul antagonist. Acesta este Vecna, un monstru antic care își trage inspirația din Dungeons & Dragons. Mai mult de-atât, îl putem vedea la față atât la începutul, cât și la finalul trailer-ului de prezentare.

Frații Duffer, producătorii serialului Stranger Things, au spus într-un interviu cu IGN că în crearea antagonistului s-au inspirat din personaje horror ale anilor ’80, cum ar fi Pinhead din Hellraiser, Pennywise din IT și Freddy Krueger din A Nightmare on Elm Street.

Aceștia sunt monștrii care ne-au inspirat în acest sezon. Altă chestie pe care am vrut s-o facem a fost să ne întoarcem la primul sezon și să cream un monstru practic. Ce vedeți aici sunt în proporție de 90% efecte practice. […] Am vrut o prezență pe platou cu care actorii să poată interacționa, mai ales că în sezonul trei aceștia lucrau cu o minge de plajă. Am vrut ceva pe care să-l putem filma și cred că asta face un antagonist mai înfricoșător și tangibil și abia aștept ca oamenii să-l vadă în acest sezon.

Faptul că acest antagonist este inspirat din Dungeons & Dragons are logică, având în vedere că jocul își face apariția în serial și este jucat de unul dintre personaje. Am aici o presimțire că Eddie, șeful clubului de Dungeons & Dragons din serial, ar putea fi implicat în toată treaba asta. Din fericire nu mai avem foarte mult timp până să aflăm pentru că sezonul 4 din Stranger Things va apărea pe data de 27 Mai pe Netflix.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button