Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ansel este acum disponibil in Mirror’s Edge Catalyst

/
/
/

Mirror’s Edge Catalyst a devenit primul joc video care sa suporte noua functie Ansel, dezvoltata de catre cei de la Nvidia.

Ansel este disponibil prin ultimul update de joc si cel al driver-ului pentru placile video GeForce, si va permite sa faceti fotografii din jocuri prin moduri care pana acum nu erau tocmai la indemana tuturor. Aveti posibilitatea ca in Mirror’s Edge Catalyst sa intrerupeti actiunea pentru a muta camera dincolo de limitele sale normale, adaugand filtre, manipuland perspectiva, exportand echivalentul unui negativ digital care apoi poate fi editat, chiar si facand fotografii pe 360 de grade si pentru VR.

Urmatoarele jocuri care vor primi aceasta functie sunt: The Witcher 3, The Witness, Obduction, Unreal Tournament, Paragon, Fortnite (care ma mir ca inca nu a fost anulat), Lawbreakers, The Division si chiar No Man’s Sky.

Pe langa Ansel, Nvidia a mai lansat si VR Funhouse, o aplicatie in care va puteti distra folosind un headset de realitate virtuala, participand la tot soiul de evenimente de balci si in care puteti testa capacitatea PC-ului vostru de-a functiona in VR. Mai are si o componenta la care poti sa pipai lucruri pufoase cu manusi de box. Aparent, este pentru testarea functiei de feedback din controller-ul Vive.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar