MORE

Anonymous incepe asaltul cibernetic asupra ISIS

In urma evenimentelor tragice are au avut loc de curand la Paris, multe state s-au mobilizat si au trecut la treaba impotriva organizatiei teroriste ISIS.

Daca stiti zicala „I have a bullet with your name on it”, ea a fost adaptata pentru bombele care au fost si sunt lansate asupra teroristilor.

Cum ne aflam in era digitala, celebra organizatie Anonymous fiind profund afectata de cele intamplate la francezi a decis sa inceapa o cruciada in care sa vaneze pe retelele de socializare toti membri acestui grup terorist si sa le dezvaluie identitatea si dupa sa ii raporteze la autoritatile componente.

Pana in momentul de fata, au depistat peste 3800 de conturi de Twitter si portofele cu bitcoin in valoare de 3 milioane de euro. Din pacate, Anonymous nu vrea sa se implice si in sistemul bancar, deoarece le-ar fi fost usor sa descopere transferurile de bani si sa le puna bete in roate, fiindca ai nevoie de bani ca sa tii bine aprovizionata si in stare de functionare un asemenea lant operational.

De asemenea, tovarasului se pare ca nu ii plac aceste acte de justitie pe care le face Anonymouse, deoarece a sters cateva grupuri sau pagini in care acestia dezvaluiau conturile la teroristi. De ce le-au sters? Fiindca nu acced la termenii si conditiile platformei Facebook. Vechea poveste.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close