Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Anonabox, adica Tor in varianta „hardware” si… ramai anonim pe internet!

/
/
/
/
image

Anonabox a inceput ca orice alt proiect de pe Kickstarter. Doar ca aceasta este un router Tor (!) care ajuta la navigarea complet anonima pe internet.

Pentru a primi un astfel de router este nevoie sa donezi 45$ acestui proiect, dar incepand cu data de 11 Noiembrie produsul poate fi cumparat cu 51$. Anonabox este un router care are implemantat de fapt un „server” Tor. Rusia a oferit chiar bani celor care reusesc sa sparga aceasta „retea”, doar ca ea… nu poate fi sparta, pentru ca practic nu exista!

Sistemul de operare al acestui router este OpenWRT, iar chipsetul este un MediaTek MT7620n care ruleaza la 580MHz. Mai are 16MB pentru ROM si 64MB RAM. Viteza maxima pe wireless este de 150Mb/s, iar cea pe cablu de 100Mb/s. Spre deosebire de implementarea standard a lui Tor, care este practic o versiune modificata a lui Firefox sau Vidalia, Anonabox nu necesita nici o instalare de software, si in acest fel toate fisierele tale sunt protejate maxim. Folosind Anonabox, chiar si traficul de pe Skype sau alte browsere sau programe, este anonim.

Pentru cei interesati, puteti dona acum pe Kickstarter, iar mai multe informatii gasiti AICI.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar