GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Anno History Collection a fost anunțat

Toate jocurile clasice la un loc

Ubisoft pare să aibă o pasiune în ultima vreme pentru relansarea jocurilor clasice de strategie economică pe care le dețină. Acum ceva timp am avut parte de The Settlers History Collection, iar acum a venit rândul lui Anno.

Compania a dezvăluit Anno History Collection, un pachet ce conține Anno 1602, 1503, 1701 și 1404, toate într-un pachet de 40 de euro (10 euro luate individual, mai puțin ultimul care costă 15). Jocurile sunt disponibile în forme oarecum refăcute, cu suport pentru 64 de biți, rezoluții 4K, până și multiplayer pentru Anno 1503.

Toate expansion-urile sunt incluse, există până și compatibilitate cu salvările pe care le aveți deja la jocurile cu pricina. Colecția aceasta va fi disponibilă în ziua de 25 iunie, așa că veți putea avea o vară plină cu lanțuri de producție, explorare de insule și întrebându-vă de ce s-a oprit clădirea aia că tot ce vezi e un semn de întrebare peste ea, în locul unui indicator mai clar.

Sper doar ca efortul de a reface jocurile mai vechi să fie ceva mai strașnic decât la The Settlers 2 History Edition. Un joc ce are mai puțin conținut decât varianta sa ancestrală și vine cu mai puține îmbunătățiri decât un mod gratuit ce poate fi descărcat de pe internet.

[Anno-Union]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button