GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Anno 1800 va putea fi jucat gratuit pentru o săptămână

Revoluția industrială vă cheamă la luptă

Dacă duceți dorul unui simulator economic ce pune un accent important și pe explorare, plus ocazionalul război, atunci aveți noroc. Dacă vreți să fie plasat și în timpul revoluției industriale, aveți tot norocul, pentru că Anno 1800 este gratuit pentru o săptămână. Îl puteți găsi pe Uplay, cu un tab dedicat și foarte evident în interfață, sau pe Epic Games Store.

Veți putea să îl butonați din această seară și până pe 18 decembrie, bucurându-vă de fiecare moment, dar nu tocmai de tot conținutul. Este limitat la primele trei trepte pentru casele populației, ceea ce înseamnă că nu veți avea acces la chiar tot conținutul jocului. Dar în rest aveți acces la tot jocul, la toate modurile sale, la toate update-urile și în nici un fel DLC-ul jocului.

În cazul în care nu ați avut până acum ocazia să jucați un Anno, atunci tare ar trebui să vă apucați măcar de acesta, din moment ce este cel mai recent și destul de bine explicat (sper deosebire de primul cu semnul său de întrebare agasant care nu explica de ce o clădire nu funcționează). Veți avea parte de o experiență de city building, management economic și simulare comercială excelentă. Iar dacă asta nu vă e pe plac, puteți declara oricând război unei alte facțiuni, luptându-vă pe mări și pe țărm.

Jocul nu va rămâne al vostru, în cazul în care nu era deja clar. Va trebui să îl cumpărați pentru a continua aventura.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button