GamingPC&ConsolesTech&IT

Anno 1800 se vinde foarte bine

Trăim în vremuri interesante, ceva ce nu este mereu bine, dar măcar are rezultate ocazional pozitive. Un exemplu bun este ce s-a întâmplat recent cu Anno 1800.

Al șaptelea joc din serie a reușit cumva să devină cel cu viteza cea mai mare de vânzare din istoria de 21 de ani a tot ce înseamnă Anno. Și asta nu pentru că ar fi primit un mod Battle Royale, ci pentru că face ceea ce au făcut toate jocurile Anno istorice de până acum, și le face bine. Oferă o simulare economică destul de competentă, lanțuri economice bine închegate și un decor istoric ce adaugă o savoare suplimentară întregului ansamblu.

Iar în cazul în care vă întrebați cât de bine s-a vândut, conform celor de la Ubisoft, Anno 1800 a reușit într-o singură săptămână să depășească de patru ori Anno 2205 în aceeași perioadă. Fără îndoială acest număr include și precomenzile. Ubisoft nu a dezvăluit încă exact câte exemplare a vândut jocul, dar probabil vor anunța asta la un moment, dacă rezultatul final este suficient de mulțumitor.

Probabil vă întrebați ce rost are o astfel de știre, caz în care țin să subliniez că Anno este o serie de City Builders și simulatoare economice. Este un gen atât de nepopular în era contemporană încât șade în același șopron întunecat în care se ascund în acest moment Tycoon-ul, jocul cu lupte corp la corp fără dodge-roll sau MMO-ul cu progresie ce are sens.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button