GamingPC&ConsolesTech&IT

Anno 1800 poate fi jucat în mod gratuit în acest moment

Revoluția industrială vă cheamă

Vă este dor de puțină revoluție industrială sau aveți un sentiment de nostalgie pentru vremurile în care aerul din orașe era irespirabil? Bine, dacă sunteți din București sau zonele apropiate, probabil încă trăiți acele vremuri, așa că ne limităm la revoluția industrială.

Anno 1800 s-a bucurat până acum de mai bine de un milion de exemplare vândute, așa că au fost anunțate câteva lucruri interesante despre viitorul său. Pe scurt, va primi încă un sezon de DLC ce adaugă tractoare, adaugă un continent nou cu tematică africană și adaugă o grămadă de update-uri gratuite ce vor îmbunătăți mecanicile de bază.

Apoi, pentru a sărbători, jocul va fi gratuit pentru câteva zile. Nu este gratuit permanent, nu rămâne pe veci al vostru. Însă aveți din acest moment și până luni posibilitatea de a juca gratuit Anno 1800. Jocul poate fi descărcat de pe Uplay chiar acum, sau de pe Epic Games Store… deși tot vă trebuie Uplay, așa că nu contează. Veți avea acces la modul de sandbox, precum și la unul de multiplayer la care vă puteți confrunta cu alți omuleți în 4 echipe a câte 4 oameni.

Spor la industrit revoluționar.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button