GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Anno 1800 poate fi jucat gratuit chiar acum

O săptămână de industrializare

Dacă nu ați apucat să butonați până acum Anno 1800, fie cumpărat fie când era în beta, aveți acum ocazia ideală, pentru că jocul este acum gratuit.

Nu va fi gratuit permanent, nu îl veți păstra pe veci, dar poate fi butonat pentru aproape o săptămână. Tot ce trebuie să faceți este să intrați pe pagina dedicată acestei promoții, să decideți dacă vreți să îl jucați pe PC, pe PC sau pe PC, iar apoi să îl descărcați și să îl jucați prin Uplay.

Ubisoft a ținut să clarifice că promoția, ce expiră pe 26 august, poate că nu va reflecta varianta completă a jocului. Ar putea fi mici diferențe, câteva limitări, fiind în esență un demo. De asemenea, ar putea fi perioade de maintenance… în… acest… joc… de… single… player. Așa știi cu adevărat că trăim în viitor. Jocul nu rămâne al vostru, în cazul în care nu era clar.

Probabil vă întrebați de ce este gratuit acum. Răspunsul este simplu, Gamescom. Simulatoarele economico-industriale istorice sunt ca pâinea caldă pentru nemți, iar un nou DLC/Expansion a fost anunțat. Știți voi, cel din cauza căruia Youtube a blocat înregistrarea ceremoniei de deschidere de la Gamescom.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button