GamingPC&ConsolesTech&IT

Anno 1602 este acum gratuit

Ubisoft vrea să vă ofere un cadou de Crăciun, unul care vine și aproximativ la aniversarea a 20 de ani de când a fost lansată seria Anno. Cadoul vine tocmai sub forma a primului joc din serie, Anno 1602.

Aveți la dispoziție până în ziua de 23 decembrie pentru a pune mâna pe joc, iar acesta va rămâne pe veci al vostru… sau până când se răzgândește Ubisoft să mai țină în picioare Uplay, fiindcă jocul este disponibil în varianta sa de Uplay. Pentru a-l putea revendica va trebui să intrați pe această pagină, să apăsați pe butonul din partea de jos cu un mouse și o tastatură, iar apoi să vă autentificați folosind contul de Uplay.

Anno 1602 are să apară de îndată în contul vostru și veți putea să îl butonați de zor.

Dacă nu mai știți despre ce era vorba, în acest joc veți coloniza diverse insule, punând la punct pe fiecare un lanț economic robust. Unul care vă permite să extrageți resurse prețioase din pământ, să le prelucrați pentru a face bunuri de larg consum, să asigurați hrana și buna stare a populației, iar în cele din urmă să construiți o armată pentru a „convinge” oponenții că poate ar fi bine să renunțe la propriile colonii.

Prin coincidență, seria Anno va continua, la începutul anului viitor, cu Anno 1800, așa că puteți considera acest joc un soi de încălzire pentru ce urmează în februarie.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button