MORE

Anita Sarkeesian, provocata la dezbatere in cadrul E3

Daca esti gamer si te indentifici cu acest cuvant, Anita Sarkeesian si intreaga miscare anti-gamergate are o problema cu tine. Cu tine si cu oricine care se asociaza cu aceasta miscare care militeaza pentru transparenta si etica in cadrul jurnalismului de gaming. Pentru ca, asa cum multe publicatii „ilustre” au pus problema, gamerii sunt morti!

Criticii Anitei Sarkeesian sunt multi si extrem de vocali, de cele mai multe ori reusind sa calce pe coada orice individ care a pus mana pe o carte si stie sa foloseasca internetul. A fost demonstrat ca nu a pus mana pe jocuri in viata ei, dar face asta doar pentru un castig financiar. A fost dovedit, chiar cu material video, ca a trebuit sa invete despre mediul pe care chipurile il „critica” si lista este lunga. MrRepzionSargon of AkkadThunderf00tThe Amazing Atheist sau Shoe0nHead sunt doar cateva canale care au dezvoltat o pasiune din a infirma orice spune Anita Sarkeesian. Totusi, printre criticii mai bine argumentati si cu o diploma mai sanatoasa in portofoliu este si Milo Yiannopoulos, un jurnalist britanic care, printre altele este si un sustinator GamerGate. Anita Sarkeesian

Ei bine, Milo tocmai a lansat o provocare la o dezbatere in cadrul E3-ului de anul acesta Anitei Sarkeesian, cu tema sexismului in jocurile video. Ba chiar a fost extrem de generos, oferind-se sa doneze 5000 de dolari unei campanii in care crede Anita Sarkeesian, doar daca participa la dezbatere. Mai mult, a lasat-o sa aleaga pana si moderatorul dezbaterii, mergand atat de departe inca sa spuna „ma poti combate sau da in judecata daca nu am dreptate”. Cine stie, poate Anita chiar va accepta provocarea. Dar nu credem, pentru ca este mult mai usor sa iti „moderezi comentariile” si sa te inchizi intr-o camera in care doar vocea ta se aude, iar orice idee care iti combate „ideologia” este automat catalogata ca sexism si misoginism.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. AHahah. A ajuns si la noi intr-un final stirea. Vreau sa zic ca e bine, si tinand cont ca vorbim totusi de Zona IT lumea e destul de emancipata sa nu sara cu „JOS GG! Muh soggy knees!”. Cu toate acestea, am vazut ca in ultima vreme s-a inceput cu witch-huntingul si pe la noi, fie ca e Raduleasca sau tigara electronica in bus, PC incepe sa ne loveasca si pe noi. Incepe sa ma intreb daca o sa devenim o mica America si noi, da nu din aia buna. Sper totusi ca sunt doar eu paranoic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button