MORE

Animatie superaba realizata de sapte studenti in Unreal Engine 4

Unreal Engine 4 are potentialul de a reda imagini extraordinare, dar nu poate veni de unul singur cu ele. Pentru acest lucru ai nevoie de niste indivizi talentati, ca de exemplu cei din grupul de studenti ai National Animation and Design Center din Montreal.

Tema lor a fost sa faca un plan, un model si sa animeze o scena de urmarire intre doua personaje, totul in 7 saptamani. Rezultatul a fost un clip de 3 minute intitulat „God Left Me” despre un preot care incearca sa scape de un demon, ascunzandu-se intr-o catedrala. Doar ca… nu ii prea iese!

Totul, in afara de muzica, a fost facut de studenti si este impresionant, lasand la o parte cateva scene animate oarecum, ciudat. Pe forumul Unreal Engine, animatorul recunoaste ca este loc de mai bine, mai ales la capitolul animatie, dar mai explica si cum in doar 7 saptamani au putut face niste lucruri foarte tari, avand in vedere faptul ca au lucrat pentru prima data cu Unreal Engine 4.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Au stricat o munca de 7 saptamani cu o tema de rahat despre un dumnezeu inexistent, un demon imaginar si un popa batut de tatal ultimului baietel pe care l-a iubit. Fain !

  2. Altu care incearca sa isi prezinte convingerile :]] Laso frate asa cum e nici eu nu cred., dar nu ma vezi sa imi bat joc de o animatie care a iesit foarte bine (intradevar cu unele „defecte”) doar pentru ca nu as crede in D-zeu….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button