TECHTech&ITTelefoane

Angajați anonimi Samsung au oferit detalii despre următoarele telefoane

Planurile companiei Samsung pentru prima parte a anului 2019 au fost detaliate de insideri din cadrul companiei, care au vorbit cu Bloomberg.

Raportul arată că Samsung lucrează la trei dispozitive Galaxy S10 (dintre care unul ar putea fi un telefon 5G) și că în sfârșit este posibil să vedem noul smartphone pliabil.

Seria Galaxy S10 va cuprinde trei telefoane. Un Galaxy S10 de 5,8 inci cu ecran AMOLED curbat în ambele părți, trei camere pe spate (obișnuit, ultra-larg și telefotografic), un scaner de amprente digitale și o cameră selfie sub display. Modelul Plus va fi în esență același, dar cu un afișaj mai mare.

Cel mai ieftin Galaxy S10 va avea un ecran plat AMOLED și va primi probabil un scaner de amprente montat lateral. Știrea nu menționează camerele, dar ne așteptăm ca acest Galaxy S10 mai ieftin să aibă o singură cameră pe spate.

În ceea ce privește smartphone-ul pliabil, raportul afirmă că Samsung va căuta să domine o piață de nișă cu potențial de creștere – nicio companie nu oferă în prezent un telefon pliabil, deși Huawei speră să livreze unul în curând.

Telefonul pliabil trebuia să fie prezentat în acest an, dar acest lucru pare puțin probabil în acest moment.

În cele din urmă, raportul susține că Samsung se grăbește să scape de conectorul standard de căști, dar că ar putea amâna această decizie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button