Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Andy Rubin, unul dintre „parintii” Androidului, pleaca de la Google

/
/
/
/
image

Daca initial pareau doar zvonuri, acestea s-au confirmat pana la urma, din pacate: Andy Rubin, co-fondatorul sistemului de operare Android a pleacat de la Google.

In urma cu un an de zile, Rubin si-a arata interesul fata de roboti, schimbandu-si „domeniul de interes” de la Android, odata cu achizitia Boston Dynamics. Este posibil ca aceasta pasiune sa fi existat de ceva timp, avand in vedere numele sistemului de operare pe care l-a dezvoltat, Android.

Exista contradictii intre declaratiile lui Rubin si cele ce au venit de la Google, acestia din urma urandu-i toate cele bune lui Rubin, ba chiar laudandu-l pentru aprortul pe care l-a avut in dezvoltarea Android-ului, dar Rubin pe de alta parte spune ca a plecat din cauza unor probleme legate de structura echipei. Plecarea din varful ierarhiei este una insemnata, dar nu credem ca aceasta va afecta dezvoltarea, aceasta fiind preluata de catre James Kuffner, si el un nume cu state vechi in industrie.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar