Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Android Wear, un program pentru ceasuri „dastepte” si bratari grijulii

/
/
/
/
video
img

Astazi Google a anuntat Android Wear, un program ce isi propune sa aduca a versiune simplificata si rapida de Android pe dispozitivele purtabile: ceasuri „dastepte” si bratari grijulii cu sanatatea ta. HTC, LG, Motorola si Samsung au aquiesat imediat la initiativa, ca si fabricantii de chipuri Intel, Mediatek, Qualcomm sau Broadcom.

Chiar si fabricanti de ceasuri traditionale precum Fossil intra in aceasta alianta, si cu ocazia intrarii ultimilor mentionati indraznesc sa sper ca partea estetica a acestor device-uri va evolua de la hidos la „purtabil” (evident cu alt sens decat cel IT-ish). Ma asteptam, fiind destul de surprins la Mobile World de anul acesta cand am vazut ca Gear 2 rula…Tizen. Probabil ca Samsung, satui de atata politica si asteptare au „amentintat” ca isi iau soarta in propriile maini. Si tactica a dat roade. Chiar ma intrebam atunci cand va reactiona Google. Acum. Acesta este raspunsul. Pe ale voastre la intrebarea „Cum comentati?” le asteptam pe Facebook.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar