Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Android Wear, aproape de realitate

/
/
/
/
image

In vreme ce unii ametesc piata cu zvonuri scapate mai mult sau mai putin deliberat, companiile precum LG, tac si fac. Modelul de ceas inteligent al acestei companii va fi disponibil in luna Iulie si va fi unul dintre primele modele Andorid Wear.

Android Wear este o versiune micsorata si optimizata pentru device-uri purtabile a cunoscutului sistem de operare de la Google. Android Wear a fost anuntat recent, urmand a fi disponibil in maniera in care Google a procedat si cu sistemul lor de operare de pe smartphone-uri. Iar producatorii de dispozitive au raspuns prezent. LG a dezvaluit un prototip inca non-functional, rectangular si lipsit de orice fel de butoane, cu o curea de plastic si cu un aspect general destul de simplu si de sobru. Avem incredere ca va fi bine facut in conditiile in care este al 4-lea dispozitiv realizat in colaborare stransa cu Google, dupa Nexus 4, 5 si tableta G Pad 8.3 Google Play Edition. Specificatiile aparute pe internet sugereaza un display de 1.65 inch, 512MB RAM si 4GB spatiu de stocare.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar