Telefoane

Android știe când ești panicat

Dacă ceva de pe telefonul tău te face să intri din senin în panică, de începi să apeși butonul de back în disperare, atunci am o veste bună pentru tine.

Google a integrat o nouă funcție, în cea mai recentă variantă a lui Android 7.1, menită să vină în ajutorul celor care tot dau de aplicații care fie încep să se comporte bizar și să facă lucruri neplăcute, fie pur și simplu se blochează. Funcția detectează ritmul cu care utilizatorul apasă butonul de back, iar în cazul în care o face cam de trei ori pe secundă, sau mai rapid, va închide automat aplicația aflată în acel moment pe ecran. Funcția de panică nu este activă ca standard, așa că va trebui să săpați pentru a da de ea, în cazul în care aveți un dispozitiv care primește astfel de update-uri.

Sigur, nu este o funcție la fel de directă ca adăugarea unui X în colț sau a unui CTR-ALT-Delete în stil Windows 95, când chiar funcționa așa cum trebuie, dar tot este binevenită. Iar din moment ce și-a făcut apariția în Android 7.1, probabil va fi o parte standard din Android 8.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button