Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Android Pay are parte de o extindere masivă

/
/
/

Folosiți Android Pay? Nu? Probabil nu e folosit de prea mulți oameni din țară, iar Google speră să rezolvă asta în curând.

Dacă nu v-ați săturat încă de intermediari în procesul de plată a bunurilor sau serviciilor, Google anunță că a făcut un pas însemnat spre a mări acoperirea lui Android Play. Pentru cei care nu știu, Android Pay este un serviciu care permite efectuarea de plăți direct de pe telefon, care doar se întâmplă să aibă o siglă care amintește de un cămătar marțian. Printr-un parteneriat cu Visa și Mastercard, Android Pay va căpăta compatibilitate directă cu site-urile care în mod normal oferă opțiunea de-a plăti folosind Visa Checkout sau Masterpass.

Funcția aceasta va fi disponibilă de la începutul lui 2017 și va necesita legarea aplicației de Android de conturile voastre Visa și Mastercard. Apoi veți fi liberi să cheltuiți bani direct de pe telefon, fără stresul de-a mai căra după voi un portofel care poate fi furat ușor, ci doar un telefon care poate fi ușor furat.

Desigur, mai este și problema ca Android Pay nu prea este disponibil în mod oficial în România, ci doar în câteva colțuri selecte ale lumii. Dar, cine știe, poate într-o zi va sosi și pe la noi, ducând la inevitabila situație minunată în care cineva încearcă să plătească pentru zarzavaturile luate din piață fluturând un Google Pixel în fața unei tarabe ruginite.

[The Next Web]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

  1. De mult astept si eu sa se introduca unul din serviciile astea de plati (android pay, apple pay sau samsung pay). Sunt satul pana peste cap de cardul fizic. Probabil ca asta va duce si la eliminarea unor taxe (taxa inlocuire card daca e furat sau rupt, taxa de schimbare pin). Astept momentul in care imi iau bateria externa si telefonul si plec in europa in concediu, facand plati cu telefonul, transparent. Evaziune fiscala? ce e aia? mobilitatea este viitorul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar