Știri ITTECHTelefoane

Android P se zvonește că ar putea fi lansat pe 20 august

Google de câteva luni tot testează următoarea versiune de Android, urmând același ciclu de dezvoltare de anul trecut cu Oreo. În mod similar, compania nu a prezentat încă o dată exactă pentru lansarea lui Android P, menționând doar că va apărea în al treilea trimestru al anului (deci înainte de sfârșitul lunii septembrie).

Aici intervine faimosul Evan Blass (@evleaks), care afișează imaginea pe care o puteți vedea mai jos. Potrivit surselor sale, 20 august este atunci când dispozitivele Pixel și Nexus vor începe să primească actualizarea la Android P.

Dacă acest zvon se adeverește, sperăm ca numele desertului oficial pentru Android 9.0 să fie anunțat cât mai curând. Ca de obicei, o statuie reprezentând robotul Android care se bucură de respectivul desert ar trebui să fie dezvăluită pe gazonul Google din Mountain View în ziua lansării.

Presupunem că Google nu va anunța modelele Pixel 2018 până mai târziu în acest an, dacă e să ne luăm din nou după antecedente. Deci, în timp ce 20 august va fi o dată importantă pentru Android, dacă așteptați cu nerăbdare Pixel 3 și Pixel 3 XL, probabil că va trebui să mai răbdați până în octombrie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button