MORE

Android L pentru Samsung Galaxy S5 si Galaxy Note 4!

Android 5.0 care este cunoscut si sub numele de Android L sau Android Lion, urmeaza sa fie cel mai mare update facut de Google pentru acest sistem de operare. Cu un design schimbat total si o multime de functii noi, dar si suport atat pentru 64 de biti si 32 de biti, aceasta va schimba cu siguranta fundatia sistemelor de operare mobile. Android L ne promite… numai bunatati!

Pe langa HTC, care au anuntat ca or sa faca update la o serie larga de telefoane care or sa primesca Android L, sau HTC Nexus 9 care va fi primul dispozitiv avand nativ acest sistem de operare, acum si Samsung au anuntat ca or sa faca update-uri pentru telefoanele Galaxy S5 si Note 4. Note 4 are deja un procesor pe 64 de biti, si speram sa vedem o imbunatatire majora pe acest model. Cele doua modele vor primi update-ul undeva spre sfarsitul lui Noiembrie sau inceputul lui Decembrie.

Suntem curios daca si restul producatoriilor isi vor actualiza telefoanele si tabletele cu noul sistem de operare. Pana in acest moment HTC are cea mai mare lista de dispozitive care or sa primeasca acest update, inclusiv modele mai vechi. Evident excludem dispozitivele ca Nexus 4 sau 5, care au deja Android L disponibil pentru testare.

Tags

Related Articles

13 Comments

  1. Cum ar fi sa primeasca s3 acest android L? :))…glumesc desigur, si-ar mai spala din pacate cei de la Samsung daca ar trece celebrul s3 la acest update.

  2. Pentru cei care suntetii suparati ca android l nu ajunge pe dispozitive mai vechi: de ce va mirati? Eu nu-i stiu pe cei de la samsung sa stea bine cu update-urile. Eu si acum am un Tab 10.1 si l-au uitat la 4.0.2… La fel si un Tab 7.

    Sper ca am clarificat. (cine stie, prin niste minuni, poate updateaza si S3, dar slabe sanse)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close