Telefoane

Android 8.0 se numește Oreo

Misterul numelui noului sistem de operare Android a fost dezvăluit, și a fost cam la fel de misterios ca dispariția soarelui în timpul unei apocalipse. Varianta 8.0 se va numi Oreo și are parte de un trailer de prezentare în care un biscuite răsare din cer și distruge un meteorit.

Nu are prea mult sens, din moment ce telefoane precum Google Pixel îți vor lăsa oricum un crater serios în buzunar. Pe lângă dezvăluirea aceasta, vine și vestea că sistemul de operare poate fi acum descărcat. Codul pentru Oreo este acum disponibil în cadrul proiectului Android Open Source, iar cei care vor să îl instaleze o pot face acum pe dispozitive din categoria Pixel sau Nexus 5X/6P.

Update-uri pentru telefoane de tot tipul ar trebui să apară pe parcursul următoarelor săptămâni, așa că dacă aveți un telefon mai contemporan făcut de un producător non-dubios, ați putea primi o înștiințare că Android 8.0 Oreo este disponibil pentru voi. De asemenea, vă puteți aștepta ca telefoanele noi apărute în această perioadă să aibă sistemul de operare inclus, sau să primească un update la el la puțin timp după lansare.

Android 8.0 Oreo aduce numeroase îmbunătățiri pentru sistemul de operare, promițând chiar un timp de boot de două ori mai rapid ca cel al lui Android 7.

[GSM Aeena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Imi plac mult stirile voastre despre gaming / telefoane etc , tineti-o tot asa !
    E posibil sa apara Android 8.0 (Oreo) pentru Zenfone 3 si Galaxy S8 ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button