Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Android 7.0 Nougat a fost lansat

/
/
/

Cea mai nouă variantă a sistemului de operare Android este în sfârșit disponibilă. Toți cei dornici să încerce Android 7.0 Nougat pe telefonul lor… vor trebui să aștepte.

La fel ca la fiecare ciclu de upgrade către noua variantă de Android, există o șansă bună ca telefonul vostru să nu suporte noul sistem de operare, sau companie care produce telefonul să nu vrea să treacă la el. Alternativ, după upgrade vă veți dori să nu fi trecut la el, după cum au pățit unii oameni cu unele update-uri de Android făcute de… unii producători.

Primul telefon care va fi scos pe banda rulantă care să folosească Android 7.0 Nougat va fi LG V20, care va fi lansat luna viitoare. În rest, trebuie să stați, să așteptați și să sperați să primiți un update.

Această variantă de Android include un număr mare de îmbunătățiri, inclusiv câteva care ar trebui să ușureze update-urile viitoare, sau cel puțin asta sper. Există acum suport pentru Vulkan, pentru VR, pentru funcții de multi-tasking multiple, pentru funcții de economisire a bateriei și multe altele.

Cât de bine se mișcă vom ști cu siguranță abia după ce este disponibil deja pe câteva telefoane, în varianta sa finală.

[Anandtech]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

133 Comments

  1. Cum folosesc functia „ferestre multiple” pe un S7edge cu android 7? Nu mai functioneaza ca la versiunea anterioara de android…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar