MORE

Android 6 are un manager de fisiere

Un sistem de operare, indiferent cat de simplist sau de limitat este, ar trebui sa includa un manager de fisiere. Android nu are asa ceva. N-a avut vreodata asa ceva, dar acum are!

Ca un efort constient din partea celor de la Google de a nu mai face Android groaznic, Android 6.0 Marshmallow nu doar ca va permite sa folositi un card SD pentru a stoca date care altfel erau ingramadite intr-un fragment din zona de memorie, dar are si un manager de fisiere integrat.

Nu apare ca o aplicatie pe ecran, ca standard, dar il puteti gasi daca intrati in Setari->Stocare si USB->Explore. Regretabil, acest explorer de fisiere nu este tocmai complet functional.

Cumva, Google s-a gandit ca Android 6 nu are nevoie, ca standard, de optiuni pentru cut, paste, redenumire sau macar crearea de foldere. De ce? Probabil pentru ca s-au gandit ca din moment toata lumea foloseste ES File Explorer, ce rost ar avea sa aiba din start un sistem de operare complet functional.

Dar, totusi, este un pas important spre imbunatatirea experientei de utilizare, si cu putin noroc, pana la Android 9 vom avea parte de un sistem de operare complet.

[WCCFtech]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close