MORE

Android 6.0 Marshmallow disponibil in curand

Se pare ca Google are in plan sa actualizeze modelele Nexus 5 si Nexus 6 la Android 6.0 Marshmallow pe 5 Octombrie, aceasta informatie a fost expusa de catre compania de telecomunicatii Telus. Pe 29 Septembrie Google urmeaza sa lanseze LG Nexus 5X si Huawei Nexus 6P printr-un eveniment de amploare care va avea loc la San Francisco.

Pe langa telefoanele Nexus, LG a promis o actualizare la Android 6.0 si pentru modelele LG G4 sau G Flex 2, de asemenea si Sony are planuri de actualizare pentru cateva din modele de top, dar vom reveni cu o lista completa de telefoane care urmeaza sa fie actualizate la Android 6.0.

Android 6.0 va aduce o serie de schimbari si functii noi, precum integrarea unui sistem de Doze, ce permite telefonului sa stie cand nu a fost folosit de mult timp, si sa intre intr-o stare de suspendare a functiilor mai avansata care poate dubla durata bateriei in modul standby.

Alte noutati includ un manager de permisiuni imbunatatit, un manager integrat pentru RAM, si probabil cel mai important lucru cu putinta. Cu Android 6.0, sistemul in sfarsit va trata stocarea externa ca memorie proprie. Asta inseamna ca in sfarsit veti putea stoca date pe cardul SD, in locul spatiului de stocare restrans la care aveau acces aplicatiile din memoria interna.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close