MORE

Android 5.0 pentru Samsung Galaxy Note 3!

Android 5.0 incearca sa isi faca loc pe cat mai multe dispozitive, dar, din pacate, el se regaseste pana in acest moment pe doar 0.1% din dispozitivele existente. Pe internet a fost „scursa” actualizarea pentru Note 3 SM-N9005, asa ca propietarii acestor dispozitive au un motiv de bucurie.

Aceasta actualizarea are 1.1GB si aduce Android 5.0 impreuna cu un nou Touchwiz. Utilizatorul mithun46 a creat un ghid in care explica cum se poate instala actualizarea de pe un PC cu Windows. Pentru a putea scrie imaginea aveti nevoie de ultima versiune de Odin (in acest moment este la versiunea 3.09). In timpul instalarii partitia va fi formatata, asa ca inainte sa va apucati de treaba fiti siguri ca ati copiat datele importante din telefon, pentru a evita eventualele neplaceri. De asemenea trebuie sa faceti un backup la partitia PIT, mithun46 a facut un ghid si pentru acest lucru.

Android 5.0 folosteste runtime-ul ART, asa ca nu mai puteti folosi Xposed Framework, dar pe viitor poate va aparea o actualizare si pentru acesta. Dupa instalare, primul boot va fi mai lung decat in mod normal, asa ca nu va panicati daca trec cateva minute si telefonul nu a intrat in sistemul de operare. Daca esti posesor de Note 3 si doresti Android 5.0 mai devreme gasesti ghidul complet AICI.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

6 comentarii

  1. In Polonia. In Romanica noastră mai asteptam. Nici pe Nexus 7 cu 4G inca nu mi.a venit update-ul

  2. Pe Nexus 7 LTE va mai dura. Update-ul la 4.4.4 a avut loc la nu mai puțin de 3 luni de la lansarea pe restul gamei Nexus. Se pare că trebuie să mulțumim Verizon SUA pentru asta, căci au modificat softul radio (in bine pentru ei, in rau pentru oricine altcineva).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button