Știri ITRSS PaginaDeMediaTelefoane

Android 11 a aparut pentru prima oara in Geekbench

Pe data de 17 ianuarie 2020, in lista de dispozitive testate cu Geekbench si-a facut aparitia cu Google Pixel 4 care ruleaza Android 11 sau cum este numit pe vechea schema, Android R. In acest moment multi dintre noi nu am primit nici macar update-ul la Android 10 insa se pare ca vom avea informatii despre urmatoarea versiune mai repede decat ne asteptam.

Daca tinem cont de scorul Geekbench putem confirma faptul ca este vorba despre un Google Pixel 4 intrucat scorurile se potrivesc. Asta inseamna ca undeva, probabil la un sediu Google, exista cel putin un astfel de telefon care ruleaza Android 11. Cel mai probabil este vorba de un angajat Google care testeaza noul software.

Google Pixel 4 Android 11

Ceea ce stim sigur este ca noua versiune de Android va permite crearea fisierelor media mai mari de 4GB. Asta va permite celor ce isi doresc sa filmeze 4K60 sa creeze filme de durata mai mare. Ar putea sau nu sa reintroduca si posibilitatea de inregistrare a apelurilor. Nu in ultimul rand, aceasta noua versiune iti va permite sa stochezi acte precum permisul de sofer sau buletinul direct pe telefon si va veni insotita de un mod low power care va alimenta dispozitivul destul cat sa poti prezenta in caz de nevoie aceste acte.

Oricum, nu ar trebui sa ne incredem in orice leak-uri legate de Android. Fiind un sistem open-source, prin procedura de root poti accesa fara probleme un fisier numit build.prop care iti permite sa modifici informatii de baza ale telefonului, printre care si versiunea de Android pe care acesta o ruleaza. In acest fel softurile pe care le folosesti vor crede ca folosesti Android R sau oricum doresti sa ii spui. Momentan este cam devreme sa vorbim de versiunea 11 si nici macar Google nu a oferit detalii despre noua distributie a sistemului de operare.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button