GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Amy Hennig a plecat de la Visceral Games / EA

Amy Hennig, care a fost directorul creativ al proiectului Star Wars dezvoltat de Visceral Games înainte ca studioul să fie închis în octombrie anul trecut, a părăsit EA în ianuarie și se îndreaptă către dezvoltarea indie. Această informație vine dintr-un interviu acordat de co-creatoarea Uncharted redacției Eurogamer la Gamelab în Barcelona, ​​unde discută și despre modul în care proiectul, denumit anterior cu numele de cod Ragtag, nu mai este același joc în mâinile noului dezvoltator EA Vancouver.

Hennig a declarat:

Studioul din Vancouver lucrează la ceva destul de diferit. Nu e chiar … Știi, odată ce te mergi pe o direcție mai open world, e un joc mult mai diferit de cel pe care îl făceam noi. Toată lumea a iubit ceea ce făceam și mi-ar plăcea să văd proiectul înviat cumva, dar este complicat.

S-ar putea să vă amintiți că Patrick Soderlund de la EA a spus că studioul va „pivota designul” lui Ragtag într-o „experiență mai largă”, interpretat ca fiind un joc de genul open world. În timp ce Kotaku a anunțat că Hennig discuta despre viitorul ei cu EA, ea a confirmat lui Eurogamer că a plecat la începutul acestui an.

Nu am lucrat la EA din ianuarie, din punct de vedere tehnic, legal.

Hennig spune că tocmai a început un studio independent și speră să recruteze undeva între șase și 15 membri. De asemenea, face consultanță cu firmele VR. Între timp, următorul joc Star Wars de la EA, va fi aproape sigur jocul de single player Jedi: Fallen Order produs de Respawn, care a fost anunțat la E3 la începutul acestei luni.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button