GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Amsterdam 1666 va fi terminat

În epoci de mult uitate, când THQ încă mai exista în forma sa inițială, avea o divizie numită THQ Montreal. Acea divizie era înființată de Patrice Desilets, creator al seriei Assassin’s Creed, aflat în exod de la Ubisoft, după ce s-a cam certat cu cei de la conducere. În cadrul acestei divizii, el lucra la un joc numit Amsterdam 1666, ce promitea să ofere un stil de joc similar cu aventura asasinească, dar cu tot soiul de puteri neobișnuite demonice, cum ar fi control asupra animalelor.

Când THQ a dat faliment, Ubisoft a cumpărat divizia din Montreal, a anulat Amsterdam 1666 și l-a concediat pe Patrice. Ani mai târziu, acesta a reușit să își recapete drepturile pentru joc, dând Ubisoft în judecată pentru a rezolva problema, iar într-un viitor nu tocmai apropiat chiar am putea vedea jocul.

Conform unei declarații date recent de Patrice Desilets, Amsterdam 1666 va fi lansat la un moment, el având intenția de a vedea proiectul pe piață, chiar dacă va însemna să reia lucrul de la zero. Jocul la care lucrează acum în cadrul studioului Panache, Ancestors, chiar reprezintă o bună ocazie prin care se pot testa anumite idei ale lui Amsterdam 1666, precum controlul animalelor.

Nu au fost prezentate până acum prea mult din jocul temporar anulat, dar măcar acest trailer de prezentare generală încă mai persistă pe internet.

[Game Informer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button