GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Amnesia devine mai greu

Fanii jocurilor de groază probabil își amintesc de Amnesia: The Dark Descent, o experiență atmosferică foarte bine realizată, care va avea parte săptămâna viitoare de un update însemnat.

Frictional Games va adăuga un nou mod prin care Amnesia poate fi jucat, numit Hard Mode, menit să ofere masochiștilor un motiv să revină la clasicul simulator de cotrobăit prin sertare.

Noul mod face pierderea de sănătate mentală să ducă la moarte, face monștrii mai rapizi și mai inteligenți, dezactivează salvările automate, face salvările manuale să aibă un cost tangibil, mâncând din chibriturile pe care le aveți în inventar, acestea fiind de altfel mai rare, la fel ca uleiul. Cei care reușesc să termine jocul în acest fel chiar vor primi un achievement care să le marcheze efortul… sau care măcar să facă restul publicului să știe exact care din prietenii lor sunt masochiști.

Frictional Games a făcut această schimbare în parte pentru a îi mulțumi pe cei care se plângeau că au integrat în Soma un mod care în esență îndepărtează monștrii, transformând un joc de groază într-o plimbare printr-un loc foarte înfiorător, dar de altfel sigur.

Update-ul va sosi în ziua de 28 septembrie. Prin coincidență jocul a împlinit luna aceasta 8 ani de existență.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button