GamingPC&ConsolesTech&IT

Americanii vor avea acces mâine la World of Warcraft Classic

Dacă nu ați avut încă ocazia să încercați World of Warcraft Classic și aveți un cont Battle.net din America, cei de la Blizzard vor rula un test de stres mâine, 19 iunie, în America și Oceania. Anunțat recent, acest test de stres va dura 48 de ore.

Există și câteva restricții de care trebuie să țineți cont, dincolo de faptul că acest test nu este disponibil pentru noi, jucătorii europeni, (probabil că vom avea propria noastră perioadă de acces). În primul rand, trebuie să aveți un abonament activ la World of Warcraft pentru a participa la test. În al doilea rând, acest test de stres impune caracterelor o limită – până la level 15, deși sunteți liberi să încercați fiecare rasă și clasă. Având în vedere însă cât de lentă este trecerea de la un nivel la altul în Classic, va trebui să dedicați câteva ore bune pentru a atinge nivelul 15 în acest interval de 48 de ore.

Vestea bună este că limita de nivel permite jucătorilor să participe la meciurile de la Warsong Gulch PVP sau să se grupeze pentru a juca Ragefire Chasm, Caverns Wailing și Deadmines. Există, de asemenea, o șansă ca Blizzard să ducă lucrurile la un alt nivel prin aducerea unor boși majori în marile orașe, doar pentru a se amuza pe seama tuturor.

Începând de azi, 18 iunie, veți putea descărca WoW Classic de pe Battle.net, astfel încât să puteți fi gata pentru ora 0:00, 20 iunie, (ora României) când începe testul de stres.

World of Warcraft Classic va fi lansat anul acesta pe 27 august.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button