GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

American Motorcycle Simulator este un joc atat de stupid incat va fi bun

American Motorcycle Simulator nu este o gluma, ci un joc ce urmeaza sa fie lansat la anul. Chiar daca numele te trimite cu gandul direct la American Truck Simulator, cele doua jocuri nu au mai nimic in comun. Poate doar peisajele superbe de pe teritoriul Statelor Unite. Sa revenim insa la simulatorul nostru de motoristi.

Cand am vazut prima oara ca exista un trailer si mai are si doua minute, chiar nu am stiut la ce sa ma gandesc. Trebuie sa recunosc insa ca perspectiva first person care merge mai departe de simplul mers pe motor, este ceva ce o sa vreau macar sa incerc. Pe langa asta, aditia de mini-game-uri de biliard, batai in baruri si prostituate intregesc o experienta care pare foarte interesanta. Se vede cu ochiul liber din trailer si faptul ca grafica va fi buna, insa tot de aici se vede clar cat de slab este motorul de fizica al jocului.

Naratiunea trailer-ului adauga si un strop de poezie intregului scenariu de baut si mers la prostituate. Conform paginii de Steam a jocului, calatoria te va lasa sa vizitezi o multime de locuri ciudate, sa intalnesti personaje dubioase si sa traiesti experiente mai non-conformiste. Si toate acestea se vor intampla prin moteluri de la margine de drum, cluburi si piscine.

American Motorcycle Simulator se auto-proclama un joc survival, chiar daca nu vad unde bate cu ideea asta. Poate este doar o caterinca legata de toate preconceptiile astea, sau poate ca Ruta 66 este mult mai periculoasa decat pare. Cine stie? O sa aflam cand punem mana pe joc, la inceputul anului viitor.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button