MORE

Amenintarile la adresa Sony Pictures continua, si iau intorsaturi din ce in ce mai urate!

Hackerii care au spart reteaua computerizata a studiourilor Sony Pictures au trimis e-mail-uri de amenintare angajatilor companiei, potrivit revistei de „cancanuri” Variety, citata de engadget.com. Piratii Internetului, care se autodenumesc „Gardienii Pacii” (Guardians of Peace), au dat publicitatii date confidentiale ale angajatilor, precum parole de conturi si numere de asigurari sociale.

In e-mail-urile adresate unor angajati se specifica faptul ca atacul cibernetic n-ar fi fost posibil fara ajutorul unei „cartite” si ca hackerii intentioneaza „sa distruga aceasta companie”. Destinatarii e-mailurilor sunt sfatuiti sa semneze o petitie care sa condamne Sony Pictures si, in cazul refuzului, sa constientizeze faptul ca „familiile lor vor avea de suferit”. Mesajele sunt semnate de asa-zisul lider al gruparii, care vorbeste despre stergerea, de pe fata Pamantului a companiei – aceasta fiind „o misiune minora pentru o grupare atat de raspandita in intreaga lume”… „Speranta va va parasi si Sony Pictures va cadea. (…) De aceasta situatie este responsabila doar Sony Pictures.

E o prostie daca va asteptati ca Sony Pictures sa ne deconspire. Eforturile Sony Pictures sunt inutile. Unul dintre voi poate fi membrul nostru. Multe lucruri care depasesc imaginatia se vor intampla in multe locuri din lume. Agentii nostri actioneaza in locurile necesare. (…) Nimeni nu poate sa ne impiedice, singura rezolvare fiind sa raspundeti solicitarii noastre. Daca vreti sa ne impiedicati, obligati compania sa se comporte intelept”, se arata in e-mailurile de amenintare.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Au furat si ei niste date si au impresia ca sunt conducatori lumii….ce naivi sunt daca cred ca pot desfiinta un gigant ca Sony.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button