Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

AMD Zen va include și procesoare care nu suportă overclock

/
/
/

Înainte de era lui Bulldozer, AMD avea două categorii de procesoare. Cele normale și cele cărora li se putea face overclock, numite adesea Black Edition. În alte vremuri, diferența dintre cele două categorii era atât de mică, încât putea fi rezolvată prin simpla folosire a unui creion.

Asta se va cam schimba, iarăși. Seria de procesoare AMD Zen se pare că va include o serie de procesoare care nu vor permite overclock, ducând astfel la o segregare similară cu cea a procesoarelor actuale din seria Intel. După cum știți, Intel oferă procesoare standard și din seria K, disponibile la un preț mai mare, care permit control deplin asupra frecvenței și a voltajului.

Deocamdată este vorba de un zvon, așa ar fi o șansă ca procesoarele AMD toate să permită overclock în continuare, dar oarecum ar avea sens să meargă pe o astfel de segregare. La urma urmei, competiția face asta de ani de zile și nu pare să se fi supărat cineva.

Detalii complete vom afla despre procesoarele Zen din seria Summit Ridge cel târziu în luna ianuarie.

[Overclock 3D]

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

3 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar