Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

AMD vine cu „o oferta speciala” pentru posesorii de… Nvidia GTX 970!

/
/
/
/
image

Nvidia au cam dat-o in bara cu modelul GTX 970, acesta putand acccesa doar 3,5GB din cei 4GB VRAM disponibili. Problema vine din „proiectare”: restul de 512MB ramasi sunt practic vazuti ca… o alta partitie (!), iar asta duce la scaderea performanteleor in jocuri. Dar mai grava este inducerea in eroare a cumparatorului, lucru combatut de legile din Uniunea Europeana; aici retailerii sunt obligati sa returneze banii celor care nu mai doresc produsul, insa in alte zone unde nu exista aceasta lege… clientii raman cu buza umflata.

Ca urmare a acestui scandal, Roy Taylor de la AMD a postat un tweet care a devenit viral si pe Reddit, in care spune ca AMD ofera o reducere speciala celor care au avut GTX 970 si l-au returnat, reducere care se aplica pentru modelul R9 290 cu 4GB VRAM… care pot fi utilizati in intregime, fara ca performantele sa fie afectate 🙂 Ce oameni rai, mah!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar