MORE

AMD va lansa doua procesoare grafice in 2016

Sunteti curiosi cate procesoare grafice vor fi disponibile de la AMD anul viitor? Zvonuri au fost destule, dar acum nu mai este nevoie de ele, pentru ca exista informatii direct de la companie.

Intr-un interviu pentru fostul Corporate Vice President al AMD, Patrick Moorhead, publicat de catre Forbes, Raja Koduri, seful diviziei Radeon Technologies Group, a confirmat ca vor exista doua procesoare grafice noi anul viitor.

Ca sa fiu pe cat de clar cu putinta, se refera la doua GPU-uri care apoi pot fi sectionate in diverse moduri pentru a produce mai mult de doua placi video. Este foarte important ca anul viitor AMD sa aiba mai mult de doua placi video noi pe piata, deoarece de la seria Rx 200 au mers prea mult pe tendinta de rebranding a unor modele mai vechi.

Moorhead a mai speculat ca cele doua procesoare grafice vor fi realizate atat la GlobalFoundries, cat si la TSMC, acoperind astfel atat procesul de 14 nanometri, cat si cel de 16 nanometri.

Asteptam cu totii, nerabdatori, detalii despre aceste procesoare grafice si placile de care vor fi atasate, nu doar de la AMD, dar si de la Nvidia. In sfarsit vom lasa in urma procesul de 28 de nanometri.

[PCPer]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close