PC

AMD va găzdui un nou eveniment Capsaicin la SIGGRAPH 2017

În ziua de 30 iulie, la SIGGRAPH 2017 din Los Angeles, AMD va găzdui un nou eveniment Capsaicin, la care va prezenta noile sale plăci video, precum și soluții făcute de partenerii săi.

Atracția evenimentului va fi, fără îndoială, RX Vega. AMD a confirmat că primele modele dedicate publicului larg, și în special pasionaților de jocuri, vor fi lansate la SIGGRAPH 2017. Tot atunci ar trebui să vedem și ceva mai multe informații despre schimbările arhitecturale și de optimizare care au fost implicate în tranziția de la Vega Frontier Edition la RX Vega.

Deocamdată singurele plăci video construite cu arhitectura Vega ce pot fi găsite pe piață sunt destinate mai mult programelor de CAD și aplicațiilor de productivitate, nu jocurilor. Ca urmare, performanța văzută în teste până acum s-ar putea să nu reflecte de ce va fi în stare RX Vega, din moment ce modelele Frontier Edition nici măcar nu folosesc drivere tradiționale de gaming.

Un factor foarte important în succesul seriei RX Vega va fi prețul său. Faptul că Frontier Edition a fost lansat la 1000 de dolari, în loc de 1200 de dolari cât se presupunea inițial, este un semn bun că poate plăcile nu vor costa extrem de mult. Sigur, modelul cu răcire pe apă este ridicol de scump prin comparație.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button