PC

AMD va detalia planurile sale de viitor pe 16 mai

Cei curioși să afle ce are de gând să facă AMD cu procesoarele și plăcile sale video în viitor va avea ocazia să afle detaliile aferente în ziua de 16 mai.

AMD va organiza atunci un eveniment la sediul său din California, în cadrul căruia se pare că va dezvălui informații despre ce produse va lansa pe parcursul următorului an. Ar trebui ca aici să aflați mai multe informații despre Vega, dar se pare că lansarea noilor plăci video nu va avea loc în acea zi.

Ce altceva veți putea vedea la eveniment? Conform informațiilor care zburdă pe coridoarele internetului, AMD ar urma să ofere primele detalii despre generația de plăci video Navi, care va fi lansată anul viitor, precum și despre Zen+. Ce e drept, probabil nu vom afla informații prea multe despre acest hardware, din moment ce generația curentă abia ce-a sosit pe piață. Dar probabil veți ști mai multe despre seria de APU-uri bazate pe Ryzen.

Acest eveniment reprezintă și o ocazie bună pentru ca AMD să mai ridice așteptările investitorilor, din moment ce cotația sa la bursă a scăzut dramatic acum câteva zile, după ce rezultatele ultimului segment din anul fiscal nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor analiștilor.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: AMD va detalia planurile sale de viitor pe 16 mai - Pro Team Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button