PC

AMD Threadripper pare că va fi lansat pe 10 august

Dezvăluirea aspectului cutiei pentru procesoarele Threadripper este acompaniată de o informație ceva mai neoficială legată de posibila dată de lansare a noii seriei.

Informația nu vine de la AMD, așa că nu o luați ca adevăr incontestabil, sursa fiind aceeași ce a dezvăluit existența unei soluții de răcire pentru Threadripper inclusă cu procesorul. De atunci această informație a fost dezmințită chiar de către sursa inițială, și se pare că procesoarele nu vor veni cu nici un fel de răcire în acea cutie de dimensiunea unei carcase ITX.

Sursa, o publicație din Japonia numită Hermitage Akihabara, susține că procesoarele Threadripper vor fi lansate pe teritoriul țării în ziua de 10 august. Nu numai asta, dar nu vor fi scoase la vânzare prea multe, magazinele locale anulând precomenzile existente, din cauza disponibilității limitate a procesoarelor.

Faptul că procesoarele Threadripper nu vor fi tocmai multe la număr în producția inițială n-ar fi greu de înțeles, fiind vorba de sectorul HEDT, a cărui piață este ceva mai restrânsă ca cel general, din cauza prețului și-a avantajelor destul de limitate pentru utilizatorul de zi cu zi, comparativ cu procesoarele Ryzen normale.

Luna viitoare se va încinge bătălia procesoarelor foarte mult, deoarece ar trebui să vedem și câteva modele de i9 noi pe piață.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button