PC

INSULE ALE PIRATILOR, DE LA AMD!

Am aflat ca AMD ne pregateste trei noi placi video: R9 390X, R9 380X si R9 370X, cu nume de cod Pirate Islands. Conform datelor strecurate pe internet, procesoarele acestor placi grafice vor fi fabricate de TSMC pe 20nm. Inca un lucru de mentionat este suportul pentru DX 12 disponibil pe aceste modele. Prima placa, R9 370X ar putea fi lansata in acest an prin Iulie sau August, si va dispune de un GPU ‘Treasure Island XTX’ cu 1536 stream processors si 96 unitati de texturare.

Nu suntem siguri ca aceste zvonuri sunt realizabile intocmai, deoarece cunoscatorii stiu ca TSMC are probleme cu procesul de fabricatie pe 20nm.

Conform surselor disponibile, R9 390X va fi lansat inaintea lui R9 380X si va beneficia de un GPU ‘Bermuda XTX’ cu specificatii serioase: vom avea la dispozitie 4224 procesoare stream si un numar de 264 unitati de texturare.

amd pirate island

Daca lucrurile chiar stau asa, este de bine si AMD isi va multumi fanii. Dintre toate, cele mai probabile date sunt cele legate de suportul DirectX 12 si de procesul de fabricatie pe 20nm.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button