Tech&ITRSS PaginaDeMedia

Procesoarele AMD Ryzen Rembrandt vor fi echipate cu nuclee Zen 3+ și grafică RDNA 2

Potrivit ‘ExecutableFix‘, APU-urile echipei roșii depășesc specificațiile anunțate inițial. Seria AMD Ryzen 6000, poreclită „Rembrandt”, va încorpora nuclee Zen 3+, o îmbunățățire față de clasicul Zen 3, alături de arhitectura RDNA 2 pentru partea de grafică integrată. La rândul său, aceasta va beneficia de 12 CU (Compute Units), oferind suport pentru gaming la rezoluție 1080p.

Procesoarele mobile AMD Ryzen ‘Rembrandt’ 6000 vor fi compatibile cu memoriile  LPDDR5 și DDR5, PCIe 4.0 și CVML (Computer Vision and Machine Learning). CVML se referă la acea ramură a inteligenței artificiale prin care sistemul este antrenat să detecteze și să interpreteze un mediu vizual.

Deep learning-ul le ajută să analizeze imagini și videoclipuri pentru a identifica și clasifica obiectele. Totodată, este posibil ca acestea să aibă la bază procesul de fabricație de 6nm al TSMC. Noua serie ar urma să fie lansată în 2022, ca un succesor al iterației curente de procesoare mobile AMD Cezanne

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button