Tech&ITPCRSS PaginaDeMediaTECH

AMD Ryzen 6000 a câștigat un premiu pentru inovație în cadrul CES 2022

La fel ca la fiecare început de an, Consumer Electronics Show are loc în Las Vegas. În cadrul acestui eveniment nu sunt doar prezentate produse, ci primesc și diverse premii. Un astfel de premiu a fost câștigat de procesoarele AMD Ryzen 6000 pentru laptop care au primit un așa numit „CES 2022 Innovation Award” și cu această ocazie apucăm să vedem o parte dintre noutățile pe care le introduce noua serie.

Premiul CES 2022 a fost acordat procesoarelor Ryzen 6000 mobile pentru includerea unor tehnologii precum grafică integrată RDNA2, memorie DDR5, un sistem de procesare audio bazat pe inteligență artificială și suport pentru procesorul de securitate Microsoft Pluton. Multe dintre aceste caracteristici au apărut prin diverse zvonuri, dar odată cu premierea din cadrul expoziției, au fost și confirmate. Iar partea cea mai bună este că în curând, poate chiar în cadrul evenimentului, vom face și cunoștință cu noile procesoare.

Cu această nouă reușită, AMD mai câștigă ceva atenție din partea publicului. Așa că nu rămâne decât să așteptăm prezentarea acestora din cadrul CES 2022 pentru a face cunoștință cu noile procesoare, probabil și o placă video din seria Radeon RX 6000 și cine știe ce alte nebunii. Pentru mai multe noutăți din cadrul evenimentului care are loc în Las Vegas, rămâneți alături de noi în zilele care urmează. Vom discuta despre cele mai noi anunțuri, cele mai tari prezentări și vom dezbate în cometariile de aici, de pe YouTube și Facebook, ce e nou, ce e șmecher și care o fi fail-ul ăla de care vom râde câteva luni de-acum înainte.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button