PC

AMD renunță la Raptr Gaming Evolved

De câțiva ani de zile, driverele video pentru plăcile Radeon vin la pachet cu o aplicație numită AMD Gaming Evolved făcută de Raptr. Aceasta oferă funcții precum DVR, aplicarea de setări optime pentru jocuri și acționează ca un centru de comunitate. Aplicația aceasta nu pre să mai fie sprijinită de AMD.

Conform undei declarații oficiale din partea AMD, aplicația Gaming Evolved făcută de Raptr nu va mai fi inclusă în Radeon Software, iar compania nu va mai oferi testare de compatibilitate pentru aceasta. Gaming Evolved va continua să funcționeze, dar cu timpul ar putea să apară probleme de compatibilitate.

Nu am momentan informații despre ce planuri de viitor are AMD, nu de alta, dar fără Gaming Evolved plăcile Radeon pierd funcția de înregistrare nativă, iar utilizatorii vor trebui să apeleze la alte soluții, ca OBS sau… .. . . Xbox DVR For Windows 10. Dar să sperăm că acest viitor apocaliptic nu se va adeveri.

Având în vedere progresul pe care l-a făcut AMD în ultimul an la dezvoltarea driver-ului și a noului Catalyst Control Center, nu ar strica dacă ar integra aici funcția de înregistrare care folosește componenta de codare video prezentă în toate plăcile video Radeon moderne.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button