PCSTIRI ITTECH

AMD Remote Workstation acum valabil pe workstation-ul HPE Edgeline EL4000 Engineering cu Radeon Pro WX 4100

AMD a anunțat că AMD Remote Workstation este disponibil pe workstation-ul HPE Edgeline EL4000 Engineering (EWS) cu grafică Radeon Pro WX 4100, construit pentru profesioniștii în mișcare. Soluția oferă o experiență creativă ca în birou pentru cei care sunt mereu în mișcare, fie că sunteți la un client, pe drum sau acasă.

Evanghelistul în IT, Thomas Poppelgaard a afirmat despre această soluție: „HPE Edgeline EL4000 și M710x cu AMD Radeon Pro WX 4100 oferă o experiență extraordinară pentru utilizatori în fluxurile de lucru CAD / CAM de ultimă generație”.

Plăcile grafice Radeon Pro WX 4100 oferă performanțe excepționale pe care profesioniștii CAD le caută într-un format elegant și liniștit. Placa grafică Radeon Pro WX 4100 este prima placă grafică cu profil redus care va depăși bariera de performanță de 2 TFLOPS de computing single precision, cu o performanță de 2,4 x mai bună față de plăcile grafice concurente din clasa sa, consumând aproape o cantitate identică de energie. În plus, plăcile grafice Radeon Pro WX 4100 oferă 4 GB de memorie GDDR5 și 16 unități de calcul (1024 stream processors).

Workstation-ul AMD Remote, compatibilă cu Citrix Virtual Apps și Desktop (fostă XenApp & XenDesktop) și Microsoft Remote Desktop Connection, reprezintă punctul culminant al integrării profunde a software-ului și hardware-ului, permițând streaming și înregistrarea desktop-ului.

Puteți citi mai multe pe blogul AMD. Pentru mai multe informații despre workstation-ul HEG Edgeline EL4000 Engineering (EWS), puteți găsi aici.

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close