PCTECHTech&IT

AMD Remote Workstation acum valabil pe workstation-ul HPE Edgeline EL4000 Engineering cu Radeon Pro WX 4100

AMD a anunțat că AMD Remote Workstation este disponibil pe workstation-ul HPE Edgeline EL4000 Engineering (EWS) cu grafică Radeon Pro WX 4100, construit pentru profesioniștii în mișcare. Soluția oferă o experiență creativă ca în birou pentru cei care sunt mereu în mișcare, fie că sunteți la un client, pe drum sau acasă.

Evanghelistul în IT, Thomas Poppelgaard a afirmat despre această soluție: „HPE Edgeline EL4000 și M710x cu AMD Radeon Pro WX 4100 oferă o experiență extraordinară pentru utilizatori în fluxurile de lucru CAD / CAM de ultimă generație”.

Plăcile grafice Radeon Pro WX 4100 oferă performanțe excepționale pe care profesioniștii CAD le caută într-un format elegant și liniștit. Placa grafică Radeon Pro WX 4100 este prima placă grafică cu profil redus care va depăși bariera de performanță de 2 TFLOPS de computing single precision, cu o performanță de 2,4 x mai bună față de plăcile grafice concurente din clasa sa, consumând aproape o cantitate identică de energie. În plus, plăcile grafice Radeon Pro WX 4100 oferă 4 GB de memorie GDDR5 și 16 unități de calcul (1024 stream processors).

Workstation-ul AMD Remote, compatibilă cu Citrix Virtual Apps și Desktop (fostă XenApp & XenDesktop) și Microsoft Remote Desktop Connection, reprezintă punctul culminant al integrării profunde a software-ului și hardware-ului, permițând streaming și înregistrarea desktop-ului.

Puteți citi mai multe pe blogul AMD. Pentru mai multe informații despre workstation-ul HEG Edgeline EL4000 Engineering (EWS), puteți găsi aici.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button