Știri ITRSS PaginaDeMedia

Un exemplar de AMD Radeon RX 6600 XT și-a făcut apariția pe net

AMD este pe cale să lanseze două modele noi din seria Radeon RX 6000. Este vorba despre Radeon RX 6600 și varianta XT a acesteia, două plăci supranumite Navi 23. Cu puțin timp în urmă, pe Internet își făceau apariția specificațiile celor două modele. Acum, pe Twitter a răsărit o imagine a presupusului OEM Navi 23, adică RX 6600 XT.

Eticheta prezentă pe spatele plăcii indică prezența a trei DisplayPorts și a unui port HDMI, de la PC Partner Limited. La fel cum spuneam și data trecută, Radeon RX 6600 XT va include 8GB de memorie GDDR6, fapt care se potrivește cu cele indicate de imaginea respectivă.

Alte posibile specificații ale Radeon RX 6600 XT se referă la  prezența a 2048 de procesoare tactate la 2684MHz, cu o lățime de bandă de 16Gbps, iar consumul ar ajunge undeva la 130W. Cât despre anunțul aferent, AMD ar putea dezvălui mai multe detalii în cadrul conferinței Computex, de pe 1 iunie, organizată de către președintele companiei, Lisa Su.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button